MINŐSÍTETT TOVÁBBKÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN ÉRINTETTEKNEK


A közszolgálati továbbképzési rendszerben a minősített továbbképzések megvalósításába - a 12/2013-as KIM miniszteri utasítás mellékleteként megjelent minőségirányítási szabályzatában foglaltaknak megfelelően – csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézete (NKE VTKI) által felkészített és a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által jóváhagyott, ezáltal a képzői névjegyzékre felkerült oktatók, tutorok, trénerek vonhatók be.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a névjegyzéken lévőknek csak azon adatai szerepelhetnek, amelyek közzétételéhez az érintett hozzájárult.

Amennyiben a névjegyzéken szereplő személy neve mellett a szakterület, munkahely, beosztás, e-mail cím, telefonszám mezőben nem szerepel adat, az azt jelenti, hogy az illető nem adott felhatalmazást az NKE VTKI-nek az adatok közzétételéről.

Ha Ön (képzőként) szeretne változtatni a jelenleg Önnel kapcsolatban elérhető adatok körén, azt megteheti az alábbi adatkezelési nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és az NKE VTKI-hez történő eljuttatásával a következő címre:

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

Az NKE pályázatot hirdet közigazgatási továbbképzésekben oktatói, tutori, tréneri szerepet vállalni szándékozók számára. A pályázati dokumentációt az alábbi linkeken tölthetik le az érdeklődők: