MINŐSÍTETT TOVÁBBKÉPZÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN ÉRINTETTEKNEK
 
A közszolgálati továbbképzési rendszerben a minősített továbbképzések megvalósításába - a 273/2012-es Kormányrendelet 6/A §-ban  foglaltaknak megfelelően – csak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézete (továbbiakban NKE VTKI) által felkészített és a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium által  névjegyzékbe került oktatók, tutorok és trénerek vonhatók be.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a névjegyzéken lévőknek csak azon adatai szerepelhetnek, amelyek közzétételéhez az érintett hozzájárult.
Amennyiben a névjegyzékben szereplő személy neve mellett a szakterület, munkahely, beosztás, e-mail cím, telefonszám mezőben nem szerepel adat, az azt jelenti, hogy az illető nem adott felhatalmazást az NKE VTKI-nek az adatok közzétételére.
Ha Ön (oktatóként) szeretne változtatni a jelenleg Önnel kapcsolatban elérhető adatok körén, azt megteheti az alábbi adatkezelési nyilatkozat kitöltésével, aláírásával és az NKE VTKI-hez történő eljuttatásával a következő címre: nevjegyzekvtki.uni-nke.hu
________________________________________
Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőket, hogy az oktatói, tréneri és tutori pályázat a továbbiakban az alábbi linken, az „Oktatói-szakértői jelentkezés” elnevezésű menüpont alatt, a regisztrációt követően érhető el. 
 https://probono.uni-nke.hu/nyitolap
 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

Az NKE pályázatot hirdet közigazgatási továbbképzésekben oktatói, tutori, tréneri szerepet vállalni szándékozók számára. A pályázati dokumentációt az alábbi linkeken tölthetik le az érdeklődők: