Jelentkezés felkészítő tanfolyamra és vizsgára

Az ügykezelői alapvizsgára történő jelentkezés a Probono rendszeren keresztül történik. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a közigazgatási és ügykezelői alapvizsgáról szóló 174/2011. (VIII.31.) Korm. rendelet 1.§ (3) bekezdése alapján a központi közigazgatási, valamint a Kttv.2.§ -a szerinti szerveknél alkalmazott vizsgázó az NKE-nél tesz ügykezelői alapvizsgát, egyéb esetben a munkáltató székhelye szerint illetékes fővárosi vagy megyei kormányhivatalnál.

A kormányhivataloknál szervezett vizsgák időpontjairól az illetékes hivatalok Jogi és Koordinációs Főosztályai nyújtanak tájékoztatást. A Főosztályok elérhetőségeit a „Területi vizsgaszervezés” menüpontban találják. 

A vizsgákat és a vizsgákhoz kapcsolódó felkészítő tanfolyamokat a felmerült igényeknek megfelelően szervezzük. A vizsgaidőszakon belül a felkészítő tanfolyam és a vizsga időpontjait a vizsgázók számának figyelembevételével a vizsgaszervező állapítja meg. Ügykezelői alapvizsgát és felkészítő tanfolyamot általános munkarend szerinti munkanapra lehet csak szervezni.

  • Felhasználói kézikönyv az ügykezelői alapvizsgára történő jelentkezés és szervezés Probono rendszerben történő támogatására
  • Fájl letöltése
  • Tájékoztató az ügykezelői alapvizsgáról vizsgázók részére 2017
  • Fájl letöltése