Tisztelt Vizsgázók!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Vezető- és Továbbképzési Központja nagy gondot fordít arra, hogy feladatainak teljesítése során, a vizsgázói igényeket figyelembe véve nyújtsa szolgáltatásait. Amennyiben a szolgáltatásokkal kapcsolatban kérdése, észrevétele merül fel, azt az  címre várjuk.


A közigazgatási alapvizsga követelményrendszere


A közigazgatási alapvizsga követelményrendszere innen tölthető le.


A közigazgatási alapvizsga elektronikus tananyag

Tájékoztatjuk a közigazgatási alapvizsgára jelentkezőket, hogy a közigazgatási alapvizsga tananyag feldolgozása elektronikus formában is elérhető. Az elektronikus tananyag célja, hogy a teljes tananyag egy részét színesebben, interaktívabban mutassa be, elősegítve  a közigazgatási alapvizsgára történő egyéni felkészülést. Fontos leszögezni, hogy az e-tananyagoknak nem helyettesítő, hanem kiegészítő szerepe van. Ez azt jelenti, hogy nem az írott alapvizsga tananyag visszaadása a cél, hanem egyes tananyagrészek „elmagyarázása”, amelyre a tankönyvben terjedelmi korlátok miatt nem jutott lehetőség, vagy önmagukban bonyolultabb összefüggéseket tartalmaznak.

A tananyag eléréséhez kattintson ide!

A közigazgatási alapvizsga elektronikus tananyagok technikai-módszertani leírását az alábbi felhasználói útmutatóban foglaltuk össze.

A tananyagok tökéletes működéséhez Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngésző, és naprakészen tartott Adobe Flash Player szükséges!

 


  • Közigazgatási alapvizsga elektronikus tananyag felhasználói útmutató
  • Fájl letöltése